vineri, 8 mai 2015

Nea Caisa

Sunt momente in viata cand zici "doamne,ia-ma pe mine daca nu vrei sa ti-l trimit pe el". La inceputul ultimelor 2 luni,ma rugam cel putin de 3 ori pe zi. A durat in jur de 6 saptamani,daca continuam asa inca o luna ....mai mult ca sigur levitam. Cata rabdare, calm, feng-stramb, concentrare,yin yan, ooommmmmmmmmmm, caltabos, placinta cu verde de paris.... Cred ca am devenit mai intelept cu 1000 de ani,mo cand ajung acasa imi numar firele albe(dar nu cred ca o sa am rabdare) :)). Muncesc ca asistent de inginer,dar ce inginer..... El a inventat mersul pe jos,roata dintata tocita, le stie pe toate, stie ca daca i-a cumparat washing machine nevestei.....are propriul car wash. Nu are defecte, doar calitati proaste. Daca vezi pe unu in santier care e bagator de seama, cersetor de atentie,respect si "sarumana".......el e. E singurul care abunda de stiinta si cultura dar daca il intrebi ceva,iti zice sa nu-l mai intrebi,ca l-ai suparat. E omul care te intreaba ceva,dar daca  raspunsul tau are mai mult de un cuvant,i se ridica coama de maimuta.....ca ce tot comentezi ,vorbesti prea mult si altele :)). La un moment dat incepi sa ai dubii:" oare sa ii raspund sau sa dau din umeri?"
E genul de om "elastic, dar nu se-ndoaie",cel mai iubit dintre martieni, Toti il iubesc. in office sunt13-15 persoane, toti fug de el =)). E omul caruia ii doresti tot binele, sa dea diareea peste el cand ia metroul londonez, si cei din statie sa aiba veceurile "out of order,no toilet paper". E singurul care-i cunoaste pe toti, stie care e ok si care nu, si zilnic are alta parere. Tre' sa iti spuna el sa faci lucrul x chiar daca tu deja faci lucrul de 20 de minute.Important ca ti-a zis el sa faci, mai ales daca mai e careva prin zona. Imi zice de 3 ori intr-un minut ca vine nevasta-sa  din luna(de care ma doare pe mine-n tripod),ca secretara santierului ar vrea sa aiba un jucator de rugbi, ca nevasta il cearta pt ca vrea prea mult sex. BAH MAIMUTA,nu ma intereseaza viata ta

Daca vezi ce diva e,si cum isi poarta el ochelarii de ceata(galbeni)...o lentila mai sus si una mai jos... =))=)). Nu stie ca-s reglabili;ca daca ar sti.......i-ar  deregla de tot. Daca am rezistat atata timp, inseamna ca am puteri magice.pot sa fiu orice, chiar si  pilot de OZN.

Iar acum,o dedicatie.... ca doar el e sefu'.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce imi povestesti?